Azərbaycanda onlayn xidmətlərdən istifadə zamanı hesabın bərpası prosesinin necə təşkil olunduğu mənim üçün vacib məsələdir. Parol unudulduqda istifadəçinin e-poçt və ya telefon vasitəsilə hesabına yenidən giriş əldə etməsi mümkün olmalıdır, lakin bu proses zamanı əlavə təhlükəsizlik yoxlamalarının aparılması da vacibdir. Hesab bərpası sisteminin həm rahat, həm də təhlükəsiz olduğunu necə qiymətləndirmək olar?
7 Views

Bir şeyi son vaxtlar xüsusilə hiss edirəm: telefonda istifadə etdiyimiz platformaların sayı çoxaldıqca sadəlik daha vacib olur. Hər tətbiqin və saytın öz menyusu, öz düymələri, öz qaydası var. Gün ərzində hamısını yadda saxlamaq mümkün deyil. Ona görə mən mümkün qədər aydın qurulan səhifələrə üstünlük verirəm. Azərbaycan üçün rəqəmsal platformalara baxanlar səhifəsini də müqayisə edə bilərlər. Mobil ekranda əsas bölmələrin rahat görünməsi və menyuda istiqamət tapmağın asan olması məncə yaxşı başlanğıcdır. Əgər istifadəçi platformaya daxil olanda bir neçə saniyə ərzində nəyi haradan tapacağını anlayırsa, artıq işin böyük hissəsi görülüb. Mən həddindən artıq yüklənmiş dizaynları çox sevmirəm. Bəzən elə bilirsən ki, səhifə sənə nəsə göstərmək üçün yox, bütün rəngləri eyni anda nümayiş etdirmək üçün hazırlanıb. Azərbaycan dilində məlumatların olması da əlavə rahatlıq verir. Təbii ki, hər kəsin zövqü fərqlidir və başqa platforma kiməsə daha uyğun ola bilər. Mənim yanaşmam sadəcə budur: əvvəlcə rahatlığı yoxla, sonra digər xüsusiyyətlərə bax. Bu səhifəni də həmin prinsiplə müqayisə etmək olar.